Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"Radecka, I"'
Autor:
Gupta, A., Keddie, D.J., Kannappan, V., Gibson, H., Khalil, I.R., Kowalczuk, M., Martin, C., Shuai, X., Radecka, I.
Publikováno v:
In European Polymer Journal September 2019 118:437-450
Autor:
Bhat, A.R., Irorere, V.U., Bartlett, T., Hill, D., Kedia, G., Charalampopoulos, D., Nualkaekul, S., Radecka, I.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 March 2015 196:24-31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science World Journal; Vol 11, No 1 (2016); 44-52
β-glucosidase is a cellulase enzyme under intense investigation for its potential role in cellulose degradation for the generation of fermentable sugars used in biofuels production. Ten catalytic sites have been identified that are conserved in β-
Publikováno v:
Science World Journal; Vol 11, No 2 (2016); 7-15
Recombinant β-glucosidase (EC 3.2.1.21) from Aspergillus nidulans AN2227 was expressed using Buffered Methanol Complex Medium (BMMY). Purification was conducted using ammonium sulphate precipitation and anion exchange chromatography on DEAE-Sephadex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.