Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Raddatz, H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Most of the terpenes in wines are conjugated to various sugars, representing a significant reservoir of aromatic precursors. To promote the release of these terpenes, certain enzymes, such as β-glucosidase, α-arabinosidase and α-rhamnosidase, are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f2e9aa9ddfa2dac66e128282efbbe0c5
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Aug2009 Supplement 2, Vol. 60, p124-134. 11p. 1 Chart, 5 Graphs.
In the last years, climate change has played an important role in some wine growing regions because of the increasing hazard of different kinds of bunch rot. Botrytis cinerea is the most important kind of rot on grapes. Beside sensory effects, this r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ec490008edfbec1342ef82df9ab017d7
Publikováno v:
Vitis; 2018, Vol. 57 Issue 4, p129-136, 8p
Autor:
Raddatz, H. P.
Publikováno v:
Encyclopédie de l’Islam
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1163/9789004206106_eifo_SIM_7130
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raddatz, H.1
Publikováno v:
Chemie Ingenieur Technik (CIT). Nov2016, Vol. 88 Issue 11, p1839-1840. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.