Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Raddatz, Greice Carine"'
Autor:
Raddatz, Greice Carine, de Souza da Fonseca, Bruna, Poletto, Gabriela, Jacob-Lopes, Eduardo, Cichoski, Alexandre José, Muller, Edson Irineu, Flores, Erico Marlon Moraes, de Bona da Silva, Cristiane, Ragagnin de Menezes, Cristiano
Publikováno v:
In Powder Technology 15 February 2020 362:409-415
Autor:
Poletto, Gabriela, Raddatz, Greice Carine, Cichoski, Alexandre José, Zepka, Leila Queiroz, Lopes, Eduardo Jacob, Barin, Juliano Smanioto, Wagner, Roger, de Menezes, Cristiano Ragagnin
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2019 95:238-244
Autor:
Etchepare, Mariana de Araújo, Raddatz, Greice Carine, Cichoski, Alexandre José, Flores, Érico Marlon Moraes, Barin, Juliano Smanioto, Queiroz Zepka, Leila, Jacob-Lopes, Eduardo, Grosso, Carlos Raimundo Ferreira, de Menezes, Cristiano Ragagnin *
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2016 21:321-329
Autor:
de Araújo Etchepare, Mariana, Raddatz, Greice Carine, de Moraes Flores, Érico Marlon, Zepka, Leila Queiroz, Jacob-Lopes, Eduardo, Barin, Juliano Smanioto, Ferreira Grosso, Carlos Raimundo, de Menezes, Cristiano Ragagnin
Publikováno v:
In LWT January 2016 65:511-517
Autor:
Raddatz, Greice Carine1, Ragagnin de Menezes, Cristiano1 cristiano.ufsm@gmail.com
Publikováno v:
Ciência Rural. 2021, Vol. 51 Issue 3, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raddatz, Greice Carine
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior - CAPES The development of products containing one or more bioactive compounds has become an attractive way to the consumer as a way to establish a better quality of life. Among the bioa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::63a90ea8b5f416421ca967807f43e1ca
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/25126
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/25126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raddatz, Greice Carine
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior - CAPES Probiotics have been given increasing focus in the area of foods, since they can beneficially affect one or more target functions in the body when administered in adequate amount
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4bb1f58aa412677d7df3eebc8887d29f
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/14405
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/14405