Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Racicot, K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Colston, Sophie M, Barbato, R A, Goodson, M S, Karl, J P, Kokoska, R J, Leary, D D, Racicot, K, Varaljay, V, Soares, J W
Publikováno v:
Journal of the Royal Army Medical Corps; 2024, Vol. 170 Issue: 5 p435-439, 5p
Autor:
Colston, Sophie M, Barbato, R A, Goodson, M S, Karl, J P, Kokoska, R J, Leary, D D, Racicot, K, Varaljay, V, Soares, J W
Publikováno v:
Journal of the Royal Army Medical Corps; 2024, Vol. 170 Issue: 5 p430-434, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Racicot K, Jason W. Soares, McClung Hl, Laurel A Doherty, Karl Jp, Pantoja-Feliciano Ig, Matthew Perisin, Armstrong Nj, Arcidiacono S, Rebecca L. Renberg, Branck T
Background: Interactions between diet, stress and the gut microbiome are of interest as a means to modulate health and performance. Here, in vitro fermentation was used to explore the effects of a sudden change in diet, 21 days sole sustenance on the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::85d84bf55a60592636e6148183eb8eee
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-505923/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-505923/v1
Autor:
Gifford, C.A., Racicot, K., Clark, D.S., Austin, K.J., Hansen, T.R., Lucy, M.C., Davies, C.J., Ott, T.L.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2007 90(1):274-280