Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Racette, C.M."
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 6 of 6 pro vyhledávání: '"Racette, C.M."'
1
Akademický článek
Consumer perception of Cheddar cheese color
Autor: Racette, C.M., Homwongpanich, K., Drake, M.A. *
Publikováno v: In Journal of Dairy Science August 2024 107(8):5512-5528
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Parental Perception of Children's School Lunch Milk
Autor: Racette, C.M., Nishku, S., Drake, M.A. 1
Publikováno v: In Journal of Dairy Science April 2023
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Consumer perception of natural hot-pepper cheeses.
Autor: Racette, C.M.1 (AUTHOR), Drake, M.A.1 (AUTHOR) mdrake@ncsu.edu
Publikováno v: Journal of Dairy Science. Mar2022, Vol. 105 Issue 3, p2166-2179. 14p.
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Consumer perception of ice cream and frozen desserts in the "better-for-you" category.
Autor: Sipple, L.R.1 (AUTHOR), Racette, C.M.1 (AUTHOR), Schiano, A.N.1 (AUTHOR), Drake, M.A.1 (AUTHOR) mdrake@ncsu.edu
Publikováno v: Journal of Dairy Science. Jan2022, Vol. 105 Issue 1, p154-169. 16p.
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 18 Akademické články
  • 6 consumer preferences
  • 6 parents
  • 5 cheddar cheese
  • 5 consumers
  • 4 consumer perception
  • 4 consumer surveys
  • 4 flavor
  • 4 parent attitudes
  • 3 attitudes
  • 3 consumer
  • 3 consumer preference
  • 3 knowledge
  • 3 liking
  • 3 milk
  • 3 sweetener
  • 2 cheese
  • 2 fat content of milk
  • 2 food labeling
  • 2 frozen desserts
  • 2 hot peppers
  • 2 ice cream, ices, etc.
  • 2 implicit bias
  • 2 jalapeno
  • 2 luncheons
  • 2 milk consumption
  • 2 milk substitutes
  • 2 milkfat
  • 2 natural sweeteners
  • 2 nonnutritive sweeteners
  • 2 perception (philosophy)
  • 2 plant-based alternatives
  • 2 recollection (psychology)
  • 2 school children
  • 2 school food
  • 2 united states code
  • 10 elsevier b.v.
  • 7 elsevier inc.
  • 1 john wiley and sons inc
  • 17 journal of dairy science
  • 1 journal of food science
  • 6 Scopus®
  • 5 Business Source Ultimate
  • 5 Academic Search Ultimate
  • 2 ScienceDirect

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......