Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Rabiti, Davide"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Texture Studies; Aug2018, Vol. 49 Issue 4, p351-358, 8p
Autor:
Davide Rabiti, Gianfranco Picone, Pasquale Ferranti, Alessandra Aiello, Francesco Capozzi, Raffaele Romano, Carlo Mengucci, Eleonora Urbinati
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 1466, p 1466 (2021)
Applied Sciences
Volume 11
Issue 4
Applied Sciences
Volume 11
Issue 4
The addition of frozen curd (FC) during the production process of “Mozzarella di Bufala Campana”, an Italian cheese with Protected Designation of Origin (PDO), is a common fraud not involving modifications of the chemical composition in the final
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::916efa481fea1e788b83449c9d6832c2
http://hdl.handle.net/11585/795958
http://hdl.handle.net/11585/795958
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. 49:351-358
During consumption of fruits, the breakdown of the fruit tissue due to oral processing (chewing, mixing with saliva) may activate or increase the rate of endogenous enzyme activities via the disruption of the cell wall, cellular decompartmentalizatio