Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Rabilé"'
Autor:
Iliassou Mogmenga, Marius Kounbèsiounè Somda, Cheik Amadou Tidiane Ouattara, Ibrahim Keita, Yérobessor Dabiré, Camelia Filofteia Diguță, Radu Cristian Toma, Lewis I. Ezeogu, Jerry O. Ugwuanyi, Aboubakar S. Ouattara, Florentina Matei
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 3, p 802 (2023)
In recent years, research on yeasts as probiotics has gained more and more interest, which will allow the development of “new” products in the probiotics market. In this context, seventeen yeast strains isolated from Rabilé, a traditional beer p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc4e2b8ff92d443484656782ecd20418
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aly Savadogo, Marius K. Somda, Ousmane Koita, Iliassou Mogmenga, Ibrahim Keita, Alfred S. Traore
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 15, No 20 (2016); 823-829
“Rabile” is dried yeast harvested from Sorghum beer, used as a traditional starter culture but more especially as ingredient in sauce and food cooking in Burkina Faso. The present study aimed to isolate and identify indigenous yeast flora of “R