Zobrazeno 1 - 10
of 300
pro vyhledávání: '"Raber, G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 15 February 2012 417-418:183-188
Autor:
de la Calle, M.B., Emteborg, H., Linsinger, T.P.J., Montoro, R., Sloth, J.J., Rubio, R., Baxter, M.J., Feldmann, J., Vermaercke, P., Raber, G.
Publikováno v:
In Trends in Analytical Chemistry 2011 30(4):641-651
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Müller, S. M., Finke, Hannah (Dr.), Ebert, Franziska (Dr. rer. nat.), Kopp, J. F., Schumacher, Fabian (Dr.), Kleuser, Burkhard (Prof. Dr.), Francesconi, Kevin A., Raber, G., Schwerdtle, Tanja (Prof. Dr.)
Arsenic-containing hydrocarbons (AsHCs), a subgroup of arsenolipids found in fish and algae, elicit substantial toxic effects in various human cell lines and have a considerable impact on cellular energy levels. The underlying mode of action, however
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______266::12f849a3cd8944fd6920351d4a5fdc5b
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/52972
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/52972
Autor:
Meyer, S., Raber, G., Ebert, F., Leffers, L., Müller, S. M., Taleshi, M. S., Francesconi, K. A., Schwerdtle, T.
Publikováno v:
Toxicology Research
Arsenic-containing fatty acids are bioavailable and toxic to human liver cells in culture.
Arsenic-containing fatty acids are a group of fat-soluble arsenic species (arsenolipids) which are present in marine fish and other seafood. Recently, it
Arsenic-containing fatty acids are a group of fat-soluble arsenic species (arsenolipids) which are present in marine fish and other seafood. Recently, it
Autor:
Raber, G *, Greschonig, H
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2000 890(2):355-361
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.