Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"Rabadán, Adrián"'
Autor:
Roncero Heras, Jose María, Alvarez-Ortí, Manuel, Pardo-Giménez, Arturo, Rabadán, Adrián, Pardo, José Emilio, Roncero, Alicia
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 3, pp. 1148-1163.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-02-2022-0110
Autor:
Cervera-Gascó, Jorge, Rabadán, Adrián, López-Mata, Eulogio, Álvarez-Ortí, Manuel, Pardo, José E.
Publikováno v:
In Food Control January 2023 143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 37, Iss 1, Pp 60-70 (2022)
The development of innovative products, such as novel wines, is rejected by certain consumers that value attributes that may conflict with innovation. This is the case of the organic production label. The present study examined the impact of gender o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92d1db45dc3c4442b60309071c06516b
Autor:
Rabadán, Adrián, Gallardo-Guerrero, Lourdes, Gandul-Rojas, Beatriz, Álvarez-Ortí, Manuel, Pardo, José Emilio
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2018 264:49-57
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2018 259:31-35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rabadán, Adrián, Álvarez-Ortí, Manuel, Pardo, José E., Gómez, Ricardo, Pardo-Giménez, Arturo, Olmeda, Miguel
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 4, pp. 921-933.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-08-2016-0373
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.