Zobrazeno 1 - 10
of 620
pro vyhledávání: '"RUSSELL, S J"'
Autor:
Claudia Hartley, Russell S. J. Keast, Amelia J. Carr, Spencer S. H. Roberts, Wender L. P. Bredie
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2130 (2024)
Previous research has demonstrated that complex carbohydrates (maltodextrins) can be perceived in the oral cavity. However, little research has been conducted to thoroughly investigate complex carbohydrate taste perception and contributing factors. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d40035b2da744ea68b646280d66e9f9b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ginieis, Rachel, Abeywickrema, Sashie, Oey, Indrawati, Franz, Elizabeth A, Perry, Tracy, Keast, Russell S J, Peng, Mei
Publikováno v:
In Appetite 1 December 2021 167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Russell, S. J., Subramanian, D.
Publikováno v:
Journal of Artificial Intelligence Research, Vol 2, (1995), 575-609
Since its inception, artificial intelligence has relied upon a theoretical foundation centered around perfect rationality as the desired property of intelligent systems. We argue, as others have done, that this foundation is inadequate because it imp
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cs/9505103
Autor:
Tanweer Aslam Gondal, Russell S. J. Keast, Robert A. Shellie, Snehal R. Jadhav, Shirani Gamlath, Mohammadreza Mohebbi, Djin Gie Liem
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1950 (2021)
Rice is consumed as a staple food by more than half of the world’s population. Due to a higher fibre and micronutrient content, brown rice is more nutritious than white rice, but the consumption of brown rice is significantly lower than that of whi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02f0e12bb1304aadb32ff96458e07d3b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ben C. Jones, Melissa M. Rocker, Russell S. J. Keast, Damien L. Callahan, Hannah J. Redmond, Richard P. Smullen, David S. Francis
Publikováno v:
Reviews in Aquaculture. 14:1418-1477