Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"RUAN, Chengjiang"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 22, Pp 276-286 (2023)
In order to reveal the differences in the biosynthesis and metabolism of the major bioactive composition in sea buckthorn berry pulp during ripening, non-targeted metabolomics based on ultra-high performance liquid chromatography coupled to mass spec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e15118762a304d3da0e46d40a4de3bee
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 5, Pp 133-140 (2023)
为考察不同产地文冠果种仁黄酮类成分的差异,以山东潍坊的60份和辽宁大连的58份文冠果种仁为原料,采用LC-MS/MS法检测其黄酮类成分及含量,并对两地文冠果种仁黄酮类成分含量的差异进
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90e05a9f8e7742f9b0c0ce2edaced690
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 15 May 2023 237
Autor:
Li, Jingbin, Zhou, Hui, Xiong, Chaowei, Peng, Zijia, Du, Wei, Li, He, Wang, Li, Ruan, Chengjiang
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products April 2022 178
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry May 2021 162:410-420
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry March 2021 160:8-17
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry October 2020 155:187-195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
On the basis of gas chromatography coupled with time-of-flight mass spectrometry, we assessed the constituents and relative quantities of fatty acids extracted by supercritical carbon dioxide in seeds of hazelnut. Hazelnut seeds contain four fatty ac
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/49256
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 1 October 2019 137:33-42