Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"ROVNER, GRACIELA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Contextual Behavioral Science October 2019 14:146-156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atkins, Paul W.B., Ciarrochi, Joseph, Gaudiano, Brandon A., Bricker, Jonathan B., Donald, James, Rovner, Graciela, Smout, Matthew, Livheim, Fredrik, Lundgren, Tobias, Hayes, Steven C.
Publikováno v:
In Behaviour Research and Therapy October 2017 97:259-272
Autor:
Rasmussen-Barr, Eva, Halvorsen, Marie, Bohman, Tony, Boström, Carina, Dedering, Åsa, Kuster, Roman P., Olsson, Christina B., Rovner, Graciela, Tseli, Elena, Nilsson-Wikmar, Lena, Grooten, Wilhelmus Johannes Andreas
Publikováno v:
BMC Musculoskeletal Disorders; 10/12/2023, Vol. 24 Issue 1, p1-35, 35p
Publikováno v:
In Journal of Pain November 2015 16(11):1095-1105
Autor:
Spolidoro, Giulia C.I., Tesfaye Amera, Yohannes, Ali, Mohamed Mustafa, Nyassi, Sungkutu, Lisik, Daniil, Ioannidou, Athina, Rovner, Graciela, Khaleva, Ekaterina, Venter, Carina, van Ree, Ronald, Worm, Margitta, Vlieg-Boerstra, Berber, Sheikh, Aziz, Muraro, Antonella, Roberts, Graham, Nwaru, Bright I
Food allergy (FA) is increasingly reported in Europe, however the latest prevalence estimates were based on studies published a decade ago. The present work provides the most updated estimates of the prevalence and trends of FA in Europe. Databases w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______348::d28e95d099275be76c9b073b83dbd88f
https://eprints.soton.ac.uk/472056/
https://eprints.soton.ac.uk/472056/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lisik, Daniil, Ioannidou, Athina, Spolidoro, Giulia, Ali, Mohamed, Nyassi, Sungkutu, Amera, Yohanes, Rovner, Graciela, Khaleva, Ekaterina, Venter, Carina, van Ree, Ronald, Worm, Margitta, Vlieg-Boerstra, Berber, Sheikh, Aziz, Muraro, Antonella, Roberts, Graham, Nwaru, Bright I
Background: Recent reports indicate that the prevalence of food allergy is increasing, but accurate estimates remain a challenge due to cross-reactivity and limited use of precise diagnostic methods. Molecular allergy diagnostics, in which sensitizat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______348::7d646766c2dfaf75cd9ff5ba61675af1
https://eprints.soton.ac.uk/469512/
https://eprints.soton.ac.uk/469512/