Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"ROSPOND BARTŁOMIEJ"'
Publikováno v:
Acta Pharmaceutica, Vol 72, Iss 2, Pp 225-243 (2022)
Nebulization is a very effective method of drug administration. This technique has been popular since ancient times when inhalation of plants rich in tropane alkaloids with spasmolytic and analgesic effects was widely used. Undoubtedly, the invention
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f431db7b3e0423eb205f57786e68cce
Autor:
Lazur, Jan, Kała, Katarzyna, Krakowska, Agata, Sułkowska-Ziaja, Katarzyna, Szewczyk, Agnieszka, Piotrowska, Joanna, Rospond, Bartłomiej, Fidurski, Maciej, Marzec, Krystian, Muszyńska, Bożena
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2024 127
Autor:
Rospond, Bartłomiej, Krakowska, Agata, Krośniak, Mirosław, Muszyńska, Bożena, Opoka, Włodzimierz
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology September 2022 73
Autor:
Piotrowska, Joanna1, Rospond, Bartłomiej1 bartlomiej.rospond@uj.edu.pl, Szewczyk, Bernadeta2, Opoka, Włodzimierz1
Publikováno v:
Farmacja Polska. cze2023, Vol. 79 Issue 6, p367-375. 9p.
Autor:
Rospond, Bartłomiej Andrzej1 bartekrospond@gmail.com, Piotrowska, Joanna1, Opoka, Włodzimierz1, Szewczyk, Bernadeta2, Krakowska, Agata1
Publikováno v:
Farmacja Polska. 2023, Vol. 79 Issue 2, p67-72. 6p.
Autor:
Rospond, Bartłomiej, Sadakierska-Chudy, Anna, Kazek, Grzegorz, Krośniak, Mirosław, Bystrowska, Beata, Filip, Małgorzata
Publikováno v:
In Pharmacological Reports February 2019 71(1):1-12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Pharmacological Reports June 2015 67(3):504-512
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krakowska, Agata, Kała, Katarzyna, Rospond, Bartłomiej, Szewczyk, Agnieszka, Opoka, Włodzimierz, Muszyńska, Bożena
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Apr2022, Vol. 102 Issue 6, p2371-2386, 16p