Zobrazeno 1 - 10
of 11 268
pro vyhledávání: '"ROSE hips"'
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 27, Iss 2, Pp 242-255 (2024)
Research to study the influence of pumpkin and rosehip powders obtained by infrared drying on sensory characteristics, nutritional value and cost of raw materials for bakery products made from premium grade wheat flour has been carried out at the Dep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75ce273b41dc4c77912dd5c39c8d2d33
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 23, Iss 3 (2024)
Dog rose (Rosa canina L.) is a beautiful ornamental plant that provides fruit with high biological value. To be available throughout the year, rose hips need to be conserved, such as dried and canned. For this reason, a study was undertaken to invest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/208eef873f5745a395371a8ff7bd0254
Publikováno v:
EFSA Journal. Sep2022, Vol. 20 Issue 9, p1-13. 13p.
Autor:
Vallejo-Torres, Christian, Estévez, Mario, Ventanas, Sonia, Martínez, Sandra L., Morcuende, David
Publikováno v:
In Meat Science October 2023 204
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sun, Jing1 (AUTHOR), He, Yuan1 (AUTHOR), Yu, Chao2 (AUTHOR), Wang, Ning1 (AUTHOR), Tian, Li1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Analytical Letters. 2022, Vol. 55 Issue 2, p292-304. 13p. 5 Diagrams, 4 Charts.
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 9, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract In accordance with Article 43 of Regulation (EC) No 396/2005, the European Commission requested EFSA to assess whether the existing temporary maximum residue levels (MRLs) for nicotine in rose hips, teas and capers are sufficiently protectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7bd00fadb724e1c8aef31ceecbecaac
Autor:
JAKOVLJEVIĆ, MARTINA1 mjakovljevic@ptfos.hr, MOSLAVAC, TIHOMIR1, BILIĆ, MATE1, ALADIĆ, KRUNOSLAV1, BAKULA, FILIP2, JOKIĆ, STELA3
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2018, Vol. 10 Issue 2, p197-205. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.