Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"RIVELLI, AR"'
Autor:
TROTTA, C, BENTIVENGA, M, BORGHETTI, M, CANIANI, D, COSTANTINI, G, DE FRANCHI, S, DELLO BUONO, D, ESPOSITO, E, FERRARA, A, FRESCHI, P, IANNETTA, M, LAS CASAS, G, LOGIURATO, A, LONGHITANO, S, MAZZOLA, S, MENEGONI, P, MIRAUDA, D, PIGNATTI, S, PONTRANDOLFI, P, PORFIDO, S, RANDI, E, RIVELLI, AR, RUSSO, G, SIMONIELLO, T, SOLE, A, SUMMA, V, TRIPEPI, S, VIOLANTE, C., GUARINO, Riccardo
Basilicata Natura 2000 network consists of 50 Sites of Community Importance (SCI) and 17 Special Protection Zones (SPZs), covering alltogether more than 17% of the regional area. This network, partially overlapping other forms of land protection, rep
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::e300c83288237e51d223a397e99e12fd
http://hdl.handle.net/10447/68083
http://hdl.handle.net/10447/68083
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akram MZ; Ph.D. Program in Agricultural, Forest and Food Sciences, University of Basilicata, Via dell'Ateneo Lucano 10, 85100 Potenza, Italy.; School of Agricultural, Forest, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, Via dell'Ateneo Lucano 10, 85100 Potenza, Italy.; Department of Plant and Environmental Sciences, University of Copenhagen, Højbakkegaard Allé 13, 2630 Taastrup, Denmark., Rivelli AR; School of Agricultural, Forest, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, Via dell'Ateneo Lucano 10, 85100 Potenza, Italy., Libutti A; Department of Agricultural Sciences, Food, Natural Resources and Engineering (DAFNE), University of Foggia, Via Napoli 25, 71122 Foggia, Italy., Liu F; Department of Plant and Environmental Sciences, University of Copenhagen, Højbakkegaard Allé 13, 2630 Taastrup, Denmark., Andreasen C; Department of Plant and Environmental Sciences, University of Copenhagen, Højbakkegaard Allé 13, 2630 Taastrup, Denmark.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2024 Aug 15; Vol. 13 (16). Date of Electronic Publication: 2024 Aug 15.
Autor:
Rivelli AR; School of Agricultural, Forest, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, Via dell'Ateneo Lucano, 10, 85100 Potenza, Italy., Castronuovo D; School of Agricultural, Forest, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, Via dell'Ateneo Lucano, 10, 85100 Potenza, Italy., Gatta B; Department of Agricultural Sciences, Food, Natural Resources and Engineering (DAFNE), University of Foggia, Via Napoli, 25, 71122 Foggia, Italy., Liberatore MT; Department of Agricultural Sciences, Food, Natural Resources and Engineering (DAFNE), University of Foggia, Via Napoli, 25, 71122 Foggia, Italy., Libutti A; Department of Agricultural Sciences, Food, Natural Resources and Engineering (DAFNE), University of Foggia, Via Napoli, 25, 71122 Foggia, Italy.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 May 08; Vol. 13 (10). Date of Electronic Publication: 2024 May 08.
Autor:
Bitella G; School of Agriculture, Forestry, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, 85100 Potenza, Italy., Bochicchio R; School of Agriculture, Forestry, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, 85100 Potenza, Italy., Castronuovo D; School of Agriculture, Forestry, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, 85100 Potenza, Italy., Lovelli S; School of Agriculture, Forestry, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, 85100 Potenza, Italy., Mercurio G; School of Agriculture, Forestry, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, 85100 Potenza, Italy., Rivelli AR; School of Agriculture, Forestry, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, 85100 Potenza, Italy., Rosati L; School of Agriculture, Forestry, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, 85100 Potenza, Italy., D'Antonio P; School of Agriculture, Forestry, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, 85100 Potenza, Italy., Casiero P; Department of European and Mediterranean Cultures, Environment, and Cultural Heritage, University of Basilicata, 85100 Potenza, Italy., Laghetti G; Istituto di Bioscienze e BioRisorse (CNR-IBBR), Consiglio Nazionale delle Ricerche, 80055 Bari, Italy., Amato M; School of Agriculture, Forestry, Food and Environmental Sciences, University of Basilicata, 85100 Potenza, Italy., Rossi R; Research Centre for Animal Production and Aquaculture (CREA-ZA), Council for Agricultural Research and Economics, 81100 Bella Muro, Italy.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2024 Apr 12; Vol. 13 (8). Date of Electronic Publication: 2024 Apr 12.