Zobrazeno 1 - 10
of 5 785
pro vyhledávání: '"RICE proteins"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100601- (2024)
Plant protein-polysaccharide gels can be affordable strategies to generate 3D structures for the development of products for the growing vegan market. We proposed to elaborate mixed rice and pea protein-gellan gum gels with improved textural properti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/334a766b840240b681b88962ffc32c22
Autor:
Igartúa, Daniela E., Dichano, María Celeste, Morales Huanca, Maxwell N., Palazolo, Gonzalo G., Cabezas, Dario M.
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 188
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 268 Part 1
Autor:
Cheng, Tianfu, Wang, Zhongjiang, Sun, Fuwei, Liu, Haotian, Liu, Jun, Guo, Zengwang, Zhou, Linyi
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2024 146 Part B
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Autor:
Liu, Jing1 (AUTHOR), Tang, Xinghua1 (AUTHOR), Cui, Shuanglong1 (AUTHOR), Guan, Xiao2 (AUTHOR) gnxo@163.com
Publikováno v:
Briefings in Bioinformatics. May2022, Vol. 23 Issue 3, p1-11. 11p.
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2023 51
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 15 January 2023 630 Part B:645-657