Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"RIBEIRO JÚNIOR. V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Volume: 72, Issue: 6, Pages: 2402-2407, Published: 27 NOV 2020
The objective of this study was to determine the metabolizable energy, standardized ileal amino acid digestibility (SIAAD) and digestible amino acid values of wheat meal (WM), wheat gluten meal (WGM), meat bone meal (MBM) and poultry-by-product meal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::d9e0ee692999b40be9a63ac21e2bf9c1
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352020000602402&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352020000602402&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
FORNAZIER, R., RODRIGUES, D. J., TAVERNARI, F. de C., RIBEIRO JÚNIOR. V., ALBINO, L. F. T., MARQUES, M. F. G., TIZZIANI, T., KREUZ, B. S., MORAIS, D. N. de, ROSTAGNO, H. S.
Publikováno v:
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Os aditivos prebióticos devem servir de substrato para as bactérias intestinais benéficas que serão estimuladas a crescer e/ou tornarem-se metabolicamente ativas; possuir capacidade de alterar a microbiota intestinal de forma benéfica ao hospede
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::81bbd5d8b8ecd9780f0366d4f17921a8
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1069677
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1069677
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.