Zobrazeno 1 - 10
of 882
pro vyhledávání: '"RHEOLOGICAL BEHAVIOUR"'
Autor:
R.J. Sengwa, Mukul Saraswat
Publikováno v:
Hybrid Advances, Vol 7, Iss , Pp 100319- (2024)
Nanofluids (NFs) of fascinating multifunctional properties are the advanced materials highly admired in emerging soft device technologies. In this innovative research, we explored the detailed optical, dielectric, and rheological properties of silver
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9ce51143a7c44e68b652d9b81892ce5
Autor:
Ren Jun, Yan Shuo, Fang Yunhui, Tian Zhenhe, Li Hao, Guo Jinyi, Xing Feng, Fan Yiding, Wang Xianfeng, Ren Zengle
Publikováno v:
Nanotechnology Reviews, Vol 12, Iss 1, Pp 1389-401 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38c342db395c47a08b62f438c2f35c67
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1225 (2024)
In the context of growing interest in plant-based food products for their potential health benefits and sustainability, this study investigates the effect of mono- and diglycerides of fatty acids application on physico-chemical properties of various
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c07d9cf7d4e438fb073cafcdce300f0
Autor:
Najib Mukhtar, Mohd Rosli Mohd Hasan, Hanizah Osman, Zainiah Mohd Zin, Khairul Anuar Shariff, Nur Izzi Md. Yusoff, Ashiru Sani
Publikováno v:
Journal of Road Engineering, Vol 3, Iss 1, Pp 98-112 (2023)
The filler-bitumen interaction mechanism is one of the most essential phases for comprehending the asphalt mixture's performance. However, despite numerous studies, in-depth knowledge of filler-bitumen reciprocity at a microscale level is yet to be a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c37ca5d759f4d17ad0183bb1df4222a
Autor:
Lončarević Ivana, Stožinić Milica, Pajin Biljana, Nikolić Ivana, Petrović Jovana, Šojić Branislav, Zarić Danica
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 50, Iss 2, Pp 77-89 (2023)
The lower content of phenolic compounds in white chocolate makes this confectionery product unhealthier and, thus, adequate for enrichment compared to other types of chocolates like dark or milk. Less phenolics in white chocolate is due to absence of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d3a55b1fa97484eb0e4aa9375d1c1d5
Publikováno v:
Frontiers in Materials, Vol 10 (2023)
In this paper, the relaxation behavior of polylactic acid (PLA) film in the heat-setting stage of biaxial stretching was studied. Firstly, the polylactic acid casting films were stretched synchronously in different ratios. We found that the Machine d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b0088d947be4c6ea873075cef37f168
Autor:
Jiajia Su, Xiaokun Qiu, Yi Pei, Zhuo Zhang, Guanghui Liu, Jiaojiao Luan, Jiangli Nie, Xihong Li
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 769 (2024)
The lotus seed and lily bulb beverage (LLB) has a problem with solid particle sedimentation. To address this issue, LLB was homogenised twice at different pressures (0~100 MPa) using a homogeniser. This study aims to investigate the changes in the pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77458d5b319247f78f67d443a099bd32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.