Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"RF dielectric heating"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ahmad, F, Jørgensen, A B & Munk-Nielsen, S 2023, ' Modeling and Operation of Series-Parallel Resonant Load in Industrial RF Dielectric Heating Application ', I E E E Transactions on Industry Applications, pp. 1-11 . https://doi.org/10.1109/TIA.2023.3257838
Radio Frequency (RF) based heating application is used in multiple industries like drying cross-laminated woods, food and packaging, melting silicon etc. These industrial RF heating plants operate at frequencies of 6.78 MHz, 13.56 MHz, or 27.12 MHz (
Publikováno v:
Materials; Volume 14; Issue 23; Pages: 7396
Materials
Materials, vol. 14, no. 23, 7396, 2021.
Materials, Vol 14, Iss 7396, p 7396 (2021)
Materials
Materials, vol. 14, no. 23, 7396, 2021.
Materials, Vol 14, Iss 7396, p 7396 (2021)
The design, fabrication and functional evaluation of the radio-frequency dielectric heating of liquids in an LTCC-based ceramic microfluidic system are described and discussed. The device, which relies on the dielectric heating of liquids, was fabric
Autor:
Bayrashev, Andrey, Ziaie, Babak
Publikováno v:
In Sensors & Actuators: A. Physical 2003 103(1):16-22
Publikováno v:
Research on Chemical Intermediates. 2001, Vol. 27 Issue 9, p917-926. 10p. 3 Diagrams, 1 Chart, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 26:239-263
The application of a three-dimensional finite-element computer program package, TLM-FOOD-HEATING (FAUSTUS Scientific Corp., Victoria, Canada), on the simulation of capacitive radio frequency (RF) dielectric heating of radish and alfalfa seeds was inv
Autor:
Andrey Bayrashev, Babak Ziaie
Publikováno v:
Sensors and Actuators A: Physical. 103:16-22
This paper presents a new silicon wafer bonding process based on radio-frequency (RF) heating of an intermediate dielectric layer. The method uses a capacitive RF field to heat a dielectric interlayer up to its glass transition temperature and perman