Zobrazeno 1 - 10
of 7 064
pro vyhledávání: '"RETROGRADATION"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 22, Pp 55-62 (2024)
In order to understand the effect of different alcohol contents (30%~100%) on starch structure and physicochemical properties under ultra-high-pressure field (200, 400, 600 MPa), changes of starch multi-scale structure and physicochemical characteris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fe58556ea48467f96c8db35d75b1e72
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 25, Iss , Pp 102088- (2025)
The corn starch-protein complexes before postharvest ripening (JD-0) and after postharvest ripening (JD-40) were subjected to protease treatment, and the influence of protein on starch retrogradation was studied. Kinetic studies of starch retrogradat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e63f0ccba7ce4bfb9f69ead7a93b6e25
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101860- (2024)
In this research, modification of long-chain inulin (FXL) through phosphorylation (PFXL) to enhance its application in wheat starch (WS) and starch-based products. The impacts of PFXL on the pasting, rheology, microstructure, and retrogradation chara
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fb4d082507a481e98fffc36c3e729b9
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 102045- (2024)
The formation of starch gel structure results from the gelatinization and retrogradation of starch in aqueous solutions, which plays a crucial role in determining the quality and functional properties of starchy foods. The gelation ability of many na
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/376d545728134b13bddcbe5798489143
Autor:
Jiaxin Li, Ran Lin, Mengzi Nie, Aixia Wang, Xue Gong, Lili Wang, Liya Liu, Bin Dang, Xijuan Yang, Fengzhong Wang, Li-Tao Tong
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101915- (2024)
This study evaluated the effects of four highland barley proteins (HBPs), namely albumin, globulin, gliadin and glutenin, on the retrogradation and in vitro digestion properties of highland barley starch (HBS). The results showed globulin had the mos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3301a86457214779b9332d8783d0cc37
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 4, Pp 112-120 (2024)
In this study, sodium alginate (SA), locust bean gum (LBG) and mung bean starch (MBS) were used as raw materials. Dynamic rheometer, texture analyzer, differential scanning calorimeter, X-ray diffractometer and low-field nuclear magnetic resonance we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7007d1942904dd59b7bc5015ce7ad69
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 12, Pp 253-260 (2024)
In order to investigate the quality changes in different parts of rice ball during storage at 4 ℃, rice ball was divided into outer, middle and inner parts from outside to inside, and low-field nuclear magic resonance (NMR) spectroscopy, a rice tas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/592ce635c7e24e2783441cde62ac70d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.