Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"REPPOND, KERMIT"'
Publikováno v:
Journal of Crustacean Biology, 2009 Aug 01. 29(3), 393-399.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27753946
Publikováno v:
Journal of Crustacean Biology, 2008 Aug 01. 28(3), 519-527.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20487764
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 1994, Vol. 17 Issue 3, p197-210, 14p
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology; 1994, Vol. 3 Issue 3, p59, 0p
Autor:
Berntsen, Steve, Reppond, Kermit D., Babbitt, Jerry K., Kamath, Ganesh, Hardy, Andrew C., Pook, Christopher J., Kokubu, Nozumu
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology; 1993, Vol. 2 Issue 3, p89, 0p
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology; 1993, Vol. 2 Issue 1, p83, 0p
Autor:
Sathivel S; Fishery Industrial Technology Center, School of Fisheries and Ocean Sciences, University of Alaska--Fairbanks, 118 Trident Way, Kodiak, Alaska 99615, USA. sathivel@sfos.uaf.edu, Bechtel PJ, Babbitt J, Prinyawiwatkul W, Negulescu II, Reppond KD
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2004 Aug 11; Vol. 52 (16), pp. 5040-6.