Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"REN Aiqing"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 11, Pp 166-172 (2023)
Objective: This study aimed to explore the best thawing method for beetroots in freeze-thaw pretreatment. Methods: The frozen beetroots were thawed using different thawing methods (room temperature thawing, running water thawing, refrigeration thaw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d65d59f0a2f54d8c9a872188412e94b0
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry December 2024 111
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies July 2024 95
Autor:
Ren, Aiqing, Wang, Zaicong, Zong, Keqing, Hu, Zhaochu, Cheng, Huai, Wang, Xiang, Zhang, Wen, Chen, Weijun
Publikováno v:
In LITHOS 1 November 2023 456-457
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2022 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu, Baoguo, Ren, Aiqing, Chen, Jianan, Li, Hongyan, Wei, Benxi, Wang, Jing, Azam, S.M. Roknul, Bhandari, Bhesh, Zhou, Cunshan, Ma, Haile
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2021 113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Reduction of oil uptake in vacuum fried Pleurotus eryngii chips via ultrasound assisted pretreatment
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition. 9
The reduction of oil uptake in vacuum-fried Pleurotus eryngii chips by ultrasound assisted pretreatment was investigated regarding the pore structure changes. Pore structure of P. eryngii chips with four pretreatments, such as blanching, blanching +