Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"REITMEIER, CHERYLL A."'
Publikováno v:
SAE Transactions, 2004 Jan 01. 113, 1321-1329.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44737998
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; Aug2004, Vol. 67 Issue 8, p1574-1577, 4p, 2 Charts
Autor:
BOYLSTON, TERRI D., REITMEIER, CHERYLL A., MOY, JAMES H., MOSHER, GRETCHEN A., TALADRIZ, LOURDES
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 2002, Vol. 25 Issue 5, p419-433, 15p
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 1997, Vol. 20 Issue 3, p177-188, 12p
Publikováno v:
Journal of Food Protection; August 2004, Vol. 67 Issue: 8 p1574-1577, 4p
Publikováno v:
Journal of Food Protection; June 2000, Vol. 63 Issue: 6 p703-708, 6p
Publikováno v:
Journal of Food Quality; July 1997, Vol. 20 Issue: 3 p177-188, 12p
Publikováno v:
Cereal Chemistry; September 1997, Vol. 74 Issue: 5 p594-598, 5p
Autor:
Sinkler, Stacy, Reitmeier, Cheryll A.
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. Jan1994, Vol. 94 Issue 1, p85. 2p. 2 Charts.