Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"REȘITCA, Vladislav"'
Publikováno v:
Journal of Social Sciences, Vol 6, Iss 4, Pp 145-148 (2023)
The collective monograph "Improving the quality and safety of food through biotechnology and food engineering" was produced within the project code 20.80009.5107.09 "Improving the quality and safety of food through biotechnology and food engineering"
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a7d61b5af5f4dabb588307138f242f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
HARNESSING GRAPE POMACE: NUTRITIONAL ASPECTS, RECOVERY AND EXTRACTION TECHNIQUES FOR HEALTH BENEFITS
Autor:
RUSEVA, Olga, COVALIOV, Eugenia, RESITCA, Vladislav, DESEATNICOVA, Olga, CAPCANARI, Tatiana, SUHODOL, Natalia
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXXI, Iss 1, Pp 112-125 (2024)
Nowadays, grapes represent the third most widely cultivated horticulture crop in the world. For the Republic of Moldova, grapes have been recognized as the most culturally important crop. About 70% of the total production of Moldovan grapes is proces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11ed04934661459388cc6f6f2db75210
Autor:
SUHODOL, Natalia, COVALIOV, Eugenia, DESEATNICOVA, Olga, CHIRSANOVA, Aurica, RESITCA, Vladislav, CAPCANARI, Tatiana, BOIȘTEAN, Alina
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXIX, Iss 4, Pp 150-163 (2022)
The article proposes the technology of obtaining grissini type salt-free bakery products. Research has been carried out on reducing the salt content and replacing the water with fermentation products as kefir, whey, and sour borscht, in order to redu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c5ccea3d8a946faa306685f494ab2dc
Autor:
REŞITCA, Vladislav, BALANUTĂ, Anatol, SCUTARU, Iurie, COVACI, Ecaterina, SCLIFOS, Aliona, PATRAȘ, Antoanela, Borta, Ana-Maria
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXIX, Iss 1, Pp 151-163 (2022)
The wine industry has been and remains a source of natural- tartaric acid. The tartaric acid can be obtained from such wastes as grape marcs, yeast, vinasse and wine stone. But the use of these wastes was limited in the Republic of Moldova by the pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d088dcf048346098677527b44ccdd9e