Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"RBL-2H3 degranulation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rogers Mwakalukwa, Ahmed Ashour, Yhiya Amen, Yasuharu Niwa, Sonam Tamrakar, Tomofumi Miyamoto, Kuniyoshi Shimizu
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 58, Iss , Pp 207-217 (2019)
We report the isolation and anti-allergic activity (degranulation reduction) of six polyphenolic compounds, one of them being novel, from olive mill wastes (OMW). Additionally, we evaluated their ability to reduce; intracellular Ca2+ levels and expre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7215fd75cfe4cc898fb2fe5aae830cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sonam Tamrakar, Yasuharu Niwa, Kuniyoshi Shimizu, Tomofumi Miyamoto, Yhiya Amen, Ahmed Ashour, Rogers Mwakalukwa
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 58, Iss, Pp 207-217 (2019)
We report the isolation and anti-allergic activity (degranulation reduction) of six polyphenolic compounds, one of them being novel, from olive mill wastes (OMW). Additionally, we evaluated their ability to reduce; intracellular Ca2+ levels and expre
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.