Zobrazeno 1 - 10
of 43 984
pro vyhledávání: '"RAW 264.7 MACROPHAGES"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Yan1,2 (AUTHOR) liuyan8468@sjtu.edu.cn, Yang, Jiayi1,2 (AUTHOR) silvan1010@sjtu.edu.cn, Guo, Zhijian1,2 (AUTHOR) gzj19991006@sjtu.edu.cn, Li, Qizhang3 (AUTHOR), Zhang, Lida1,2 (AUTHOR), Zhao, Lingxia1,2 (AUTHOR) lxzhao@sjtu.edu.cn, Zhou, Xuanwei1,2 (AUTHOR) lxzhao@sjtu.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Jul2024, Vol. 29 Issue 14, p3408. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhiqiang Li, Weijie Wu, Ruiling Liu, Ben Niu, Huizhi Chen, Xuping Shentu, Haiyan Gao, Hangjun Chen
Publikováno v:
eFood, Vol 5, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The lotus seed embryo, known as “Plumula nelumbinis,” holds significance in Chinese culture as a traditional medicinal and edible herb rich in beneficial bioactive compounds like flavonoids, alkaloids, and polyphenols. Using ultrahigh‐
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d340f89618ff4ea8b1b1e026e14b7293