Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"RATNAWATI, LIA"'
Autor:
Setiyawan Ridwan, Al-Amin Gerhan, Hidayat Dadang D., Rahayuningtyas Ari, Sagita Diang, Desnilasari Dewi, Ardiansyah Raden C.E., Ratnawati Lia, Furqon Maulana, Hoesen Yanyan Ahmad, Gandara Dadang, Darniadi Sandi
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 99, p 02011 (2024)
Egg yolk powder is a versatile and widely used food ingredient. Double drum dryers have been widely used in the food industry for many years, but no report was found that utilize drum dryer to produce powdered eggs. This study aimed to investigate do
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f226b6e3f3942eea12ae9be67c21e3e
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 96, p 01002 (2024)
Cascara, a coffee industry by-product, has the potential to be beneficial to health due to its fiber and bioactive components. Its effects when added to bread are not clarified. Thus, this study aimed to explore the addition of cascara flour and to c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99cb3b32f8a846d58762d9c3d3a48717
Autor:
Desnilasari, Dewi1 dewi.desnilasari@gmail.com, Ratnawati, Lia2, Kristanti, Dita3, Ekafitri, Riyanti2, Surahman, Diki Nanang2
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). Jun2023, Vol. 35 Issue 6, p562-568. 7p.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2957 Issue 1, p1-6, 6p
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2957 Issue 1, p1-6, 6p
Autor:
Desnilasari, Dewi, Ekafitri, Riyanti, Kristanti, Dita, Indrianti, Novita, Afifah, Nok, Ratnawati, Lia, Sarifudin, Achmat
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2972 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings Online; February 2024, Vol. 2957 Issue: 1 p060028-60033, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Procedia Chemistry 2015 16:548-554