Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"RAO, T. S. SATYANARAYANA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Science, 1966 Oct 01. 35(19), 492-492.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24062687
Autor:
Rao, T. S. Satyanarayana
Publikováno v:
Current Science, 1952 Apr 01. 21(4), 103-104.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24214147
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May1966, Vol. 31 Issue 3, p344-350, 7p