Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"RANDRIAMIARINTSOA, NARINDRA"'
Autor:
BONAH, ERNEST, DEVATKAL, SURESH, HAMILTON, VIRGINIA, RADKE, CHRISTIE, ROUSSEAU, MARIE-EVE, TITTIKPINA, NASSIFATOU KOKO, BOLTEN, SAMANTHA, CHANDROSS-COHEN, TYLER, GRYNIEWSKI, JAKOB, JOHNSON, TAHIRAH, KAPOOR, HARSIMRAN KAUR, UNJI KIM, LI, SHENMIAO (IVY), MUSA, SHPRESA, OGINNI, ESTHER, ORTIZ MURILLO, CAROLINA, POLLOK, ABBEY, RANDRIAMIARINTSOA, NARINDRA, SAAD, LILY, SMITH, JARED
Publikováno v:
Food Protection Trends; Nov/Dec2024, Vol. 44 Issue 6, p462-471, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; 20240101, Issue: Preprints
Autor:
Randriamiarintsoa N; Department of Biosystems and Agricultural Engineering, Michigan State University, East Lansing, MI 48824, USA., Ryser ET; Department of Food Science and Human Nutrition, Michigan State University, East Lansing, MI 48824, USA., Marks BP; Department of Biosystems and Agricultural Engineering, Michigan State University, East Lansing, MI 48824, USA. Electronic address: marksbp@msu.edu.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2024 Apr; Vol. 87 (4), pp. 100253. Date of Electronic Publication: 2024 Feb 28.