Zobrazeno 1 - 10
of 9 560
pro vyhledávání: '"RANCIMAT"'
Publikováno v:
Taiwanese Journal of Agricultural Chemistry & Food Science. Sep2024, Vol. 62 Issue 3, p125-136. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Marco, Andrea E.1 (AUTHOR) andrea_dimarco@hotmail.com, Ixtaina, Vanesa Y.1,2 (AUTHOR) mabtom@hotmail.com, Tomás, Mabel C.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biology & Life Sciences Forum. 2023, Vol. 25 Issue 1, p11. 6p.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
The oxidative stability of olive oils extracted by different methods, i.e. conventional 2-phase extraction (cOO), and sequential extraction by expeller press (eOO) and supercritical CO2 (SCOO), was determined by using two accelerated oxidation method
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6efeed37350436b968c1fc0dbf84bf3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chabni A; Department of Production and Characterization of Novel Foods, Institute of Food Science Research (CIAL, CSIC-UAM), Autonomous University of Madrid, Madrid, Spain., Bañares C; Department of Bioactivity and Food Analysis Institute of Food Science Research (CIAL, CSIC-UAM), Autonomous University of Madrid, Madrid, Spain., Torres CF; Department of Production and Characterization of Novel Foods, Institute of Food Science Research (CIAL, CSIC-UAM), Autonomous University of Madrid, Madrid, Spain.
Publikováno v:
Frontiers in nutrition [Front Nutr] 2024 Nov 26; Vol. 11, pp. 1494091. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 26 (Print Publication: 2024).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Symoniuk, Edyta1 (AUTHOR) edyta_symoniuk@sggw.edu.pl, Łapińska, Aneta1 (AUTHOR), Ratusz, Katarzyna1 (AUTHOR), Wroniak, Małgorzata1 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Feb2023, Vol. 125 Issue 2, p1-10. 10p.