Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"RAMAPPA, K. T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This study was carried out to investigate the effect of three enzymes viz., pectinase, xylanase and cellulase on textural and rheological properties of TS-3R and GRG-811 pigeonpea varieties. The pigeonpea was treated with all the three enzymes for 30
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8c10975943b1795ec68c2f5d14190b24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GANACHARI, Ambrish, NIDONI, Udaykumar, SHARANAGOUDA, H., RAMAPPA, K. T., NAIK, Nagaraj, VANISHREE, S., MATHAD, P. F.
Publikováno v:
Annals of the Faculty of Engineering Hunedoara - International Journal of Engineering; Feb2023, Issue 1, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hiregoudar, Sharanakumar, Udhaykumar, R., Ramappa, K. T., Shreshta, Bijay, Meda, Venkatesh, Anantachar, M.
Publikováno v:
Control, Computation & Information Systems; 2011, p221-231, 11p