Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"RADONJIĆ, DUŠICA"'
Publikováno v:
Contemporary Agriculture, Vol 72, Iss 4, Pp 230-234 (2023)
Production of various traditional dairy products, particularly cheese, has a long history in Montenegro. White-brined cheeses are the most well-known. One of them is Kučki cheese, with distinct flavor and higher level of proteolysis. The aim of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af9ce505f4d0478386d95818abca4f73
Autor:
JOKANOVIĆ, Olga1 jokanovicolga@gmail.com, RADONJIĆ, Dušica1, MARKOVIĆ, Božidarka1, MIRECKI, Slavko1, VELJIĆ, Miljan1
Publikováno v:
Agriculture & Forestry / Poljoprivreda i šumarstv. 2023, Vol. 69 Issue 4, p245-252. 8p.
Autor:
Marković, Milan1 (AUTHOR), Radonjić, Dušica1 (AUTHOR), Zorc, Minja2 (AUTHOR), Đokić, Milena1 (AUTHOR), Marković, Božidarka1 (AUTHOR) bozidarkam@ucg.ac.me
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Nov2022, Vol. 12 Issue 21, p3029. 14p.
Autor:
MARKOVIĆ, Milan1, RADONJIĆ, Dušica1, ĐOKIĆ, Milena milena.dj1405@gmail.com, KANDIĆ, Aleksandra1, MARKOVIĆ, Božidarka1
Publikováno v:
Agriculture & Forestry / Poljoprivreda i šumarstv. 2021, Vol. 67 Issue 3, p61-70. 10p.
Autor:
DUBLJEVIĆ, Radisav1 (AUTHOR) ratod@ac.me, RADONJIĆ, Dušica1 (AUTHOR), MARKOVIĆ, Milan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agriculture & Forestry / Poljoprivreda i šumarstv. Jun2020, Vol. 66 Issue 2, p229-236. 8p.
Publikováno v:
Albanian Journal of Agricultural Sciences. 2017Supplement, p335-340. 6p.
Publikováno v:
Agriculture & Forestry / Poljoprivreda i šumarstv. 2017, Vol. 63 Issue 3, p109-116. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radonjić, Dušica
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Eksperiment je izveden u cilju utvrĊivanja sadrņaja masnih kiselina (FA) i njihovog meĊusobnog odnosa (SFA - zasićene masne kiseline, UFA - nezasićene masne kiseline, MUFA - mononezasićene masne kiseline i PUFA - polinezasićene masne kiseline)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::26fe3e3edf1bb979f7bd1f46936e6986
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/12654/IzvestajKomisije21110.pdf
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/12654/IzvestajKomisije21110.pdf