Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"R3‐MYB"'
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 21, Iss 10, Pp 2926-2942 (2022)
Rosa sterilis S. D. Shi is an important economic tree in China that produces fruits with high nutritional and medicinal value. Many of R. sterilis’ organs are covered with different types of trichomes or prickles that directly affect fruit app
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/611f77e888d6453eaa628e88ffaa1b78
Autor:
Vincenzo D'Amelia, Annalisa Staiti, Fabio D'Orso, Maria Maisto, Vincenzo Piccolo, Riccardo Aversano, Domenico Carputo
Publikováno v:
Plant Direct, Vol 6, Iss 8, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract To increase the production of decorated anthocyanins in potato cell cultures, we knocked out a novel potato gene, named Inducer Silencing of Anthocyanins in Cell culture (StISAC), using CRISPR‐Cas9 editing. Our results provided evidence th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cd02bc531f24b33ba519cd6c0d248ca
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 9 (2018)
The anthocyanin biosynthetic pathway is well characterized in plants. However, in tomato (Solanum lycopersicum L.) an exhaustive knowledge of its regulation is still lacking. Tomato mutants showing higher levels of anthocyanins in fruits or vegetativ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/096073e5761544e79c982ac9a81db261
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clizia Villano, Francesca Carucci, Pasquale Chiaiese, Mario Chessa, Riccardo Aversano, Sara Melito, Özmen Çobanoğlu, Giorgia Batelli, Domenico Carputo, Vincenzo D'Amelia
Publikováno v:
Plant science (Limerick) 298 (2020). doi:10.1016/j.plantsci.2020.110597
info:cnr-pdr/source/autori:D'Amelia V.; Villano C.; Batelli G.; Cobanoglu O.; Carucci F.; Melito S.; Chessa M.; Chiaiese P.; Aversano R.; Carputo D./titolo:Genetic and epigenetic dynamics affecting anthocyanin biosynthesis in potato cell culture/doi:10.1016%2Fj.plantsci.2020.110597/rivista:Plant science (Limerick)/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:298
info:cnr-pdr/source/autori:D'Amelia V.; Villano C.; Batelli G.; Cobanoglu O.; Carucci F.; Melito S.; Chessa M.; Chiaiese P.; Aversano R.; Carputo D./titolo:Genetic and epigenetic dynamics affecting anthocyanin biosynthesis in potato cell culture/doi:10.1016%2Fj.plantsci.2020.110597/rivista:Plant science (Limerick)/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:298
Anthocyanins are antioxidant pigments widely used in drugs and food preparations. Flesh-coloured tubers of the cultivated potato Solanum tuberosum are important sources of different anthocyanins. Due to the high degree of decoration achieved by acyla
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science
The anthocyanin biosynthetic pathway is well characterized in plants. However, in tomato (Solanum lycopersicum L.) an exhaustive knowledge of its regulation is still lacking. Tomato mutants showing higher levels of anthocyanins in fruits or vegetativ