Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "R.W.A. Park"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
47
pro vyhledávání:
'"R.W.A. Park"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Some practical aspects of quality management
Autor:
R.W.A. Park
,
W.F. Harrigan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8f703a206cd12ddfe6a2f581a88664a8
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-326045-1.50014-x
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Microorganisms and food
Autor:
W.F. Harrigan
,
R.W.A. Park
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::348a1091029eff5b2636a09a4d55f056
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-326045-1.50005-9
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
The design and management of a food microbiology laboratory
Autor:
W.F. Harrigan
,
R.W.A. Park
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ad747f1347df6e7867575a48b3cf6bf9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-326045-1.50015-1
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Organoleptic spoilage of food by microorganisms
Autor:
W.F. Harrigan
,
R.W.A. Park
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d3d1a57aabd7ce046813eae3d5430592
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-326045-1.50009-6
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
The use of control charts and confidence limits
Autor:
W.F. Harrigan
,
R.W.A. Park
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9bb10055e5e9019654a29ef73e6e449f
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-326045-1.50019-9
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Preface
Autor:
W.F. Harrigan
,
R.W.A. Park
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e7246362eabfe400940ff4dc1531f80e
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-326045-1.50004-7
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Some foodborne diseases
Autor:
W.F. Harrigan
,
R.W.A. Park
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::785048e95ecdc26fa4c3c9b6ca3e1589
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-326045-1.50006-0
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
The Hazard Analysis Critical Control Point system and its implementation
Autor:
R.W.A. Park
,
W.F. Harrigan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8988fa18323bd28e4b7587853b65d7cf
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-326045-1.50020-5
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Modern approaches to quality management
Autor:
W.F. Harrigan
,
R.W.A. Park
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f3900acfdcb3f2bd7b5602f4bcbc9e7b
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-326045-1.50013-8
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Procedures designed to stop microbial growth in food
Autor:
W.F. Harrigan
,
R.W.A. Park
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::650ea665497f3ff1215b129eed1bdd8c
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-326045-1.50010-2
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
Další »
[5]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
24
Akademické články
1
Recenze
1
Konferenční materiály
Předmět
8
food science
7
biology
6
business
5
biotechnology
5
business.industry
5
medicine
5
microbiology
4
computer science
4
food microbiology
4
general medicine
2
analytical chemistry
2
campylobacter
2
chemistry
2
food poisoning
2
general veterinary
2
media_common
2
media_common.quotation_subject
2
medicine.disease
2
medicine.disease_cause
2
microbiological quality
2
microorganism
2
quality management
1
animal diseases
1
animals
1
antibiotics
1
art
1
art history
1
bacteria present
1
bacterial growth
1
biology.organism_classification
1
biology.protein
1
boar semen
1
campylobacter jejuni
1
clostridium botulinum
1
clpp protease
1
confidence interval
1
control chart
1
core curriculum
1
curriculum
1
dysentery
1
ecology (disciplines)
1
education, graduate
1
engineering
1
food spoilage
1
gastric mucosa
1
gtp cyclohydrolase
1
hazard analysis and critical control points
1
humans
1
hygiene
1
infection type
Vydavatel
16
elsevier
4
elsevier bv
1
microbiology society
Publikováno v
7
journal of applied bacteriology
3
letters in applied microbiology
2
food chemistry
2
international journal of food microbiology
2
journal of general microbiology
2
journal of hygiene
2
journal of medical microbiology
2
nature
1
british veterinary journal
1
canadian journal of microbiology
1
epidemiology and infection
1
food control
1
journal of applied bacteriology symposium supplement
1
lancet (london, england)
1
microbiology
1
the british veterinary journal
1
the lancet
Zdroj
24
Scopus®
23
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......