Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"R.W. Dougherty"'
Autor:
K. Chouffani, Achim Richter, R. Fusina, U. Nething, P. Hoffmann-Stascheck, H. Überall, Harald Genz, R.W. Dougherty
Publikováno v:
Nuclear Instruments and Methods in Physics Research Section B: Beam Interactions with Materials and Atoms. 90:133-136
Employing many-beam codes for transversely bound electrons moving through crystal lattices, we calculate channeling radiation (CR) and coherent bremsstrahlung (CB) intensities in the few and few-tens-of MeV region. CB is found to be of an intensity c
Autor:
Jeong, Jessica1,2 (AUTHOR) jjeong63@uwo.ca, Usman, Muhammad1,2 (AUTHOR), Li, Yitong1,2 (AUTHOR), Zhou, Xiao Zhen1,3,4 (AUTHOR) xzhou659@uwo.ca, Lu, Kun Ping1,2 (AUTHOR) xzhou659@uwo.ca
Publikováno v:
Cells (2073-4409). May2024, Vol. 13 Issue 9, p731. 27p.
Autor:
Sonomura, Yukiko1 (AUTHOR) ysonomur@koto.kpu-m.ac.jp, Yokoi, Norihiko1 (AUTHOR) nyokoi@koto.kpu-m.ac.jp, Komuro, Aoi1 (AUTHOR), Kato, Hiroaki1 (AUTHOR), Sotozono, Chie1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Diagnostics (2075-4418). Mar2024, Vol. 14 Issue 5, p487. 12p.
Autor:
Stauffer, Winston1 (AUTHOR) wstauffer@scripps.edu, Bobardt, Michael1 (AUTHOR) mbobardt@scripps.edu, Ure, Daren2 (AUTHOR) dure@hepionpharma.com, Foster, Robert2 (AUTHOR) rfoster@hepionpharma.com, Gallay, Philippe1 (AUTHOR) gallay@scripps.edu
Publikováno v:
Viruses (1999-4915). Oct2023, Vol. 15 Issue 10, p2099. 14p.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 45:472-476
Summary Two cows with ruminal and tracheal fistulas were used in a series of experiments to determine the depth of penetration of eructated gases into the lungs and the effects of these gases on the flavor of milk. They were also used in experiments
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 28:311-320
Summary Four bulls, two each purebred Jersey and Holstein, fed a basal ration of alfalfa hay containing between 14 and 15 per cent crude protein, disodium phosphate, salt, and potassium iodide solution after 5 to 7 months of age and until disposal at
Autor:
R.W. Dougherty, H.F. Geerken, R.A. Ledford, M.E. Morgan, R.D. Peterson, W.F. Shipe, R.A. Scanlan
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 45:477-480
Summary Off-flavors were imparted to milk by several of the flavor components of silage when they were introduced into either the rumen or lungs of a cow. Although none of the pure compounds imparted a typical feedy flavor, most of them did impart fl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.