Zobrazeno 1 - 10
of 260
pro vyhledávání: '"R.V. RIBEIRO"'
Autor:
R.L. ALMEIDA, N.M. SILVEIRA, M.T. MIRANDA, V.S. PACHECO, L.P. CRUZ, M.A. XAVIER, E.C. MACHADO, R.V. RIBEIRO
Publikováno v:
Photosynthetica, Vol 60, Iss 4, Pp 521-528 (2022)
Increasing the efficiency of photosynthesis in sugarcane canopies is the key for improving crop yield. Herein, we evaluated the photosynthetic performance along the canopy of ten sugarcane cultivars and three Saccharum species. Canopy morphological t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25939d74bb904b06b44c9dc40141219d
Autor:
C.I. Daïen, J. Tan, R. Audo, J. Mielle, L.E. Quek, J.R. Krycer, A. Angelatos, M. Duraes, G. Pinget, D. Ni, R. Robert, M.J. Alam, M.C.B. Amian, F. Sierro, A. Parmar, G. Perkins, S. Hoque, A.K. Gosby, S.J. Simpson, R.V. Ribeiro, C.R. Mackay, L. Macia
Publikováno v:
JCI Insight, Vol 6, Iss 7 (2021)
Autoimmune diseases are characterized by a breakdown of immune tolerance partly due to environmental factors. The short-chain fatty acid acetate, derived mostly from gut microbial fermentation of dietary fiber, promotes antiinflammatory Tregs and pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/401b20ab9a7c4badb4eb837e24c5e0c1
Publikováno v:
Photosynthetica, Vol 57, Iss 1, Pp 18-26 (2019)
This study aimed to test the hypothesis that increases in leaf nitrogen concentration would reduce the sensitivity of sugarcane photosynthesis to low temperature. IACSP95-5000 plants were grown inside a growth chamber at 30/20oC (day/night) and we ev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c41f8e6ea98b4abf886701350eee63c3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nara J.S. Araújo, Ana Raquel P. Silva, Maria S. Costa, Thiago S. Freitas, José M. Barbosa Filho, Yedda M.L.S. Matos, Maria Flaviana B. Morais-Braga, Francisco N. Pereira Junior, C.A.P. Silva, Erlânio O. Souza, Paulo R.V. Ribeiro, Bruna Caroline Gonçalves Vasconcelos de Lacerda, Edlane Martins de Andrade, Henrique D.M. Coutinho, Jacqueline C. Andrade-Pinheiro
Publikováno v:
Food Bioscience. 50:102066
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.