Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"R.T. Zijlstra"'
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 6, Pp 911-918 (2016)
Canola co-products are sources of amino acid and energy in pig feeds, but their fermentation characteristics in the pig intestine are unknown. Thus, we determined the in vitro fermentation characteristics of the canola co-products Brassica juncea sol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0d62cc87e9345be96ce8bb771107c0a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 295:115519
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 295:115518
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 295:115550
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Beltranena, R.T. Zijlstra
Publikováno v:
Poultry and pig nutrition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::839bd5917f953dfd9c4224981f516b01
https://doi.org/10.3920/978-90-8686-884-1_11
https://doi.org/10.3920/978-90-8686-884-1_11
Autor:
Bayden R. Wood, D. Christensen, Y. Ikemoto, Lisa M. Miller, H. Zhang, Peiqiang Yu, Y.C. Lee, R.T. Zijlstra, H. Nakatsuji
Publikováno v:
Poultry and pig nutrition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::79ddc5322f2557b1e91d8f944715c41c
https://doi.org/10.3920/978-90-8686-884-1_9
https://doi.org/10.3920/978-90-8686-884-1_9