Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"R.T. Patil"'
Publikováno v:
Journal of Ayurveda and Integrative Medicine, Vol 9, Iss 1, Pp 13-19 (2018)
Background: Vrikshayurveda, an ancient science of plant life described by Surapala, deals with healthy growth and productivity of plants, which has clearly outlined a systematized agricultural practice that insisted the use of Kunapa jala (KJ) and Pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d8e855bd93541a682a0de9009dd9ddf
Publikováno v:
Journal of Ayurveda and Integrative Medicine, Vol 8, Iss 4, Pp 247-251 (2017)
Background: ‘Vrikshayurveda’, an ancient science of plant life described by Surapala, has clearly outlined a systematized agricultural practice that insisted on the use of Kunapa jala (KJ) and Pancha gavya (PG) to enhance the yield and quality of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d571a31a83b64caa9968a7c5ee6bf96d
Publikováno v:
Materials Today: Proceedings. 62:5223-5229
Autor:
Ravindra Naik, R.T. Patil
Publikováno v:
The Journal of Plant Science Research. 37:345-369
Publikováno v:
Journal of Ornamental Horticulture. 23:141-154
Publikováno v:
Inorganic Chemistry Communications. 149:110425
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Ayurveda and Integrative Medicine
Journal of Ayurveda and Integrative Medicine, Vol 8, Iss 4, Pp 247-251 (2017)
Journal of Ayurveda and Integrative Medicine, Vol 8, Iss 4, Pp 247-251 (2017)
Background ‘Vrikshayurveda’, an ancient science of plant life described by Surapala, has clearly outlined a systematized agricultural practice that insisted on the use of Kunapa jala (KJ) and Pancha gavya (PG) to enhance the yield and quality of