Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"R.S. Schmidt"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Arias-Roth, H.-P. Bachmann, M.-T. Fröhlich-Wyder, R.S. Schmidt, D. Wechsler, E. Beuvier, S. Buchin, C. Delbès
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences (3. ed.)
McSweeney, Paul L.H.; McNamara, John P. Encyclopedia of Dairy Sciences (3. ed.), Elsevier, pp.299-308, 2022
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
McSweeney, Paul L.H.; McNamara, John P. Encyclopedia of Dairy Sciences (3. ed.), Elsevier, pp.299-308, 2022
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
International audience; Raw milk carries a so far underestimated biodiversity into the cheese. Farm management practices, hygiene of milking and storage all influence the vat milk microbiota. While the applied technology and starter cultures primaril
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ad79e686d9f2a8272a2469cbe404c90c
https://hal.science/hal-04131509
https://hal.science/hal-04131509
Background: The European School of Urology (ESU) and EAU Section of Uro-Technology (ESUT) started hands-on-training (HOT) sessions in 2007 along with structured European Basic Laparoscopic Urological Skills (EBLUS) examinations in 2013. EBLUS include
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::59df243ed47a1424b9a7fc3e76df494d
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3120524
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3120524
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.