Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"R.R. Islamgulova"'
Autor:
N.N. Novikov, R.R. Islamgulova
Publikováno v:
Известия высших учебных заведений. Поволжский регион: Естественные науки, Iss 4 (2022)
Background. As a result of malting, a number of enzymes are activated in the grain, among which hydrolytic and antioxidant enzymes are of great importance. The activity of enzymes and the quality of malt depends not only on the conditions of growth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a260392aab8446bfb1009fdadd61dcb3
Publikováno v:
Известия высших учебных заведений. Поволжский регион: Естественные науки, Iss 1 (2022)
Background. Malting, during which the activity of various enzymes significantly increases in the germinating barley grain, is of great importance in the brewing industry. During the germination of barley seeds under standard conditions, the formation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6038cbb4f6c54aeb8150dadb72f1fca3
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.