Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"R.O. Aguirre-Alonso"'
Autor:
M.A. Salgado-Cervantes, G.C. Rodríguez-Jimenes, J.M. Tejero-Andrade, C.A. Huesca-Osorio, Miguel Ángel García-Alvarado, R.O. Aguirre-Alonso
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 243:70-81
State-space thermodynamic modeling of vanilla ethanolic extracts spray drying with heat pump and N 2 was developed. Thermodynamic modeling considers activity coefficients for Raoult law deviations of ethanol vapor pressure, water vapor pressure, etha
Autor:
Miguel Ángel García-Alvarado, G.C. Rodríguez-Jimenes, R.O. Aguirre-Alonso, M. Morales-Guillermo, M.A. Salgado-Cervantes, V.J. Robles-Olvera
Publikováno v:
Drying Technology. 37:1806-1820
Spray drying process design for vanilla extract with a given aromatic compound retention requires process analysis and elucidation of empirical relations of the retentions as functions of process v...
Autor:
K. Castillo-Santos, R.O. Aguirre-Alonso, G.C. Rodríguez-Jimenes, M.A. Salgado-Cervantes, V.J. Robles-Olvera, Miguel Ángel García-Alvarado
Publikováno v:
Computers & Chemical Engineering. 89:53-61
Solid–liquid extraction is one of the aged unit operations in chemical engineering. However the process design models, universally included in textbooks, continue considering infinite dilution of extractable material and single component solvent. E
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.