Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"R.N Tharanathan"'
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 3, Iss , Pp 100188- (2022)
Abstarct: Diabetes is a highly complex disorder that impacts the quality of human life and the prevailing drugs used for the diabetic management have explicit side effects. There is currently a push for dietary supplements from natural sources, which
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70bcde0913f3450fa1bdaff27e73f242
Autor:
R.N. Tharanathan, S. Mahadevamma
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 27:289-303
Resistant starch (RS) and dietary fibre contents of differently processed Bengal gram (chick pea), black gram, green gram (mung beans) and red gram (pigeon pea) dhals were determined. In traditionally cooked dhals, RS increased 1.6-9x, whereas pressu
Autor:
T. N. Prabha, H.M. Yashodha, V. Prasanna, R.N. Tharanathan, N. Bhagyalakshmi, Badamaranahalli H. Jagadeesh
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :717-724
The changes occurring during ripening of "Cavendish" banana and "Alphonso" mango were studied, with emphasis on carbohydrates and the carbohydrate hydrolases responsible for textural softening. In both banana and mango there was a significant increas
Publikováno v:
Food Chemistry. 64:475-479
From five cycle autoclaved finger millet ( ragi, Eleusine coracana ) flour, resistant starch (RS) was isolated by sequential enzymatic digestion and purified by GPC and SE–HPLC methods. Its molecular weight was ∼1.4×10 6 Da. Permethylation follo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.