Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"R.M. Rodríguez-Pérez"'
Autor:
A.C. Rahy-Martín, L. Jiménez-Díaz, R.M. Rodríguez-Pérez, M.A. Acosta-Mérida, J. Marchena-Gómez
Publikováno v:
Revista de Gastroenterología de México (English Edition), Vol 87, Iss 2, Pp 268-270 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f5999db0678406281ee7e433be1cb34
Autor:
A.C. Rahy-Martín, L. Jiménez-Díaz, R.M. Rodríguez-Pérez, M.A. Acosta-Mérida, J. Marchena-Gómez
Publikováno v:
Revista de Gastroenterología de México, Vol 87, Iss 2, Pp 268-270 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ef32576de4048adac4dc3f6a1fe461a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dalcanton, Francieli, Pérez‐Rodríguez, Fernando, Posada‐Izquierdo, Guiomar Denisse, Aragão, Gláucia M. F., García‐Gimeno, Rosa María
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Dec2013, Vol. 48 Issue 12, p2580-2587, 8p
The Microbiological Quality of Food: Foodborne Spoilers covers the microbiological spoilage of foods, with a focus on the spoilers, the foods themselves, and the signs of spoilage. The book addresses traditional spoilers (filamentous fungi, spore-for
Autor:
Daniel Granato, Gastón Ares
Mathematical and Statistical Approaches in Food Science and Technology offers an accessible guide to applying statistical and mathematical technologies in the food science field whilst also addressing the theoretical foundations. Using clear example