Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"R.M. Rios"'
Publikováno v:
Acta Ichthyologica et Piscatoria, Vol 49, Iss 2, Pp 189-193 (2019)
Despite the frequent occurrence of elasmobranchs in surf zones, the use of tidal pools by these animals is unknown, with only one incidental observation reported in the literature. Here we present a possible birth observation in a tide pool for the s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b06f8618680a4601a5b3111023892434
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R.M. Rios-Sanchez, J.L. Ruiz-Barba, R. Jimenez-Diaz, J.M. Olias, C. Fedriani-Iriso, J.L. Rios
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
7 pages, 5 figures, 2 tables.
Brines from non-alkali treated green olives were tested for their antimicrobial properties againstst Lactobacillus plantarum, the lactid acid bacterium involved in Spanish-type brined olive fermentation. They showed
Brines from non-alkali treated green olives were tested for their antimicrobial properties againstst Lactobacillus plantarum, the lactid acid bacterium involved in Spanish-type brined olive fermentation. They showed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.