Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"R.L.S. Tolentino"'
Autor:
J.C. Panisson, A. Maiorka, S.G. Oliveira, A. Saraiva, M.S. Duarte, K.F. Silva, E.V. Santos, R.L.S. Tolentino, I.M.G. Lopes, L.L.M. Guedes, B.A.N. Silva
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 2, Pp 277-284 (2020)
The dietary inclusion of feed additives to improve the carcass characteristics of the final product is of great importance for the pork production chain. The aim of our study was to evaluate the effects of the association of ractopamine (RAC) and con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f26823d0a4d45189ace200093710fe7
Autor:
G.G.A. Araujo, D. V. Jacob, T.V. Albuquerque, Simon Eskinazi, F. S. S. Raidan, Kariny F. da Silva, B.A.N. Silva, N.C. Oliveira, P. F. Alcici, R.L.S. Tolentino
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFMG
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Three hundred mixed parity sows of a high prolificacy genetic line were used to evaluate the impact of the supplementation of different levels of feed flavor during lactation on their productive and reproductive performance under tropical conditions.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d2d4a50b4d2d6807bf509e69a56b11d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.