Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"R.K.A. Garcia"'
Autor:
Marise Aparecida Rodrigues Pollonio, T.L. Felicio, Vitor Andre Silva Vidal, R.K.A. Garcia, H.M.A. Bollini, Monica Costa Padilha, C. A. Conte Junior, Leandro P. Cappato, Renata S.L. Raices, Adriano G. Cruz, Marcia C. Silva, Rodrigo N. Cavalcanti, Erick A. Esmerino, Mônica Q. Freitas, Daniel Barrera Arellano
Publikováno v:
Food Chemistry. 196:628-637
The partial substitution of sodium chloride by potassium chloride (0%, 25%, and 50%) and addition of arginine (1% w/w) in probiotic Minas cheese was investigated. Microbiological (Lactococcus lactis and Lactobacillus acidophilus counts, and functiona
Autor:
Caroline N. Almada, Adriano G. Cruz, Marcia C. Silva, Carlos Adam Conte Junior, R.K.A. Garcia, Mônica Q. Freitas, Leandro P. Cappato, Daniel Barrera Arellano, Aline Lima Damasceno Batista, Renata S.L. Raices, Ramon Silva, Anderson S. Sant'Ana
Publikováno v:
Food Research International. 77:627-635
The performance of probiotic yogurt with the addition of glucose oxidase (250 and 500 ppm, GOX1 and GOX2, respectively) compared to commercial products available in the Brazilian market was investigated. Microbiological (probiotic bacteria count), ph
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.