Zobrazeno 1 - 10
of 1 007
pro vyhledávání: '"R.J. Wallace"'
Autor:
H.J. Ferguson, H.H.C. Koh-Tan, P.E.J. Johnston, R.J. Wallace, I. Andonovic, C. Michie, C.A. McCartney, E.M. Strachan, T.J. Snelling, C.D. Harvey, W. Thomson, N.N. Jonsson
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 3, Pp 100462- (2022)
High levels of supplementation with cereal increases production rates in cattle but can increase incidence of disease, ranging from mild indigestion to acute ruminal acidosis and death. Therefore, there is motivation to determine biological markers w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b8f99ebf5b644308c6271277a03d7f6
Autor:
N.N. Jonsson, H.J. Ferguson, H.H.C. Koh-Tan, C.A. McCartney, R.C. Cernat, E.M. Strachan, W. Thomson, T.J. Snelling, C.D. Harvey, I. Andonovic, C. Michie, R.J. Wallace
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 7, Pp 1447-1460 (2020)
Sub-acute ruminal acidosis (SARA) can reduce the production efficiency and impair the welfare of cattle, potentially in all production systems. The aim of this study was to characterise measurable postmortem observations from divergently managed inte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be6add6a968b4e6b9ef76a3166c5d47e
Publikováno v:
Animal, Vol 11, Iss 10, Pp 1762-1771 (2017)
This study was undertaken to further develop our understanding of the links between breed, diet and the rumen microbial community and determine their effect on production characteristics and methane (CH4) emissions from beef cattle. The experiment wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ca77cbee8924eff9ce418c8adb4ebdc
Autor:
M. Escobar, B. Vlaeminck, J. Jeyanathan, L.P. Thanh, K.J. Shingfield, R.J. Wallace, V. Fievez
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 9, Pp 1439-1447 (2016)
Studies on microbial biohydrogenation of fatty acids in the rumen are of importance as this process lowers the availability of nutritionally beneficial unsaturated fatty acids for incorporation into meat and milk but also might result in the accumula
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa1d60d4a9e941ac8795c1e42c877341
Publikováno v:
Animal, Vol 4, Iss 7, Pp 1008-1023 (2010)
Despite the fact that the ruminant diet is rich in polyunsaturated fatty acids (PUFA), ruminant products – meat, milk and dairy – contain mainly saturated fatty acids (SFA) because of bacterial lipolysis and subsequent biohydrogenation of ingeste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80d0c957482b439aa450e2d7b737eefe
Autor:
L. Farahani, P.J. Mcshane, T. Drake, B.A. Brown-Elliott, J. Philley, R.J. Wallace, D.E. Griffith, S.H. Kasperbauer
Publikováno v:
B98. THE HAPPY COUPLE: BRONCHIECTASIS AND NONTUBERCULOUS MYCOBACTERIA.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Weyer, K.L. Greenlee, T.J. Drake, B.A. Brown-Elliott, R.J. Wallace, J.V. Philley, P.J. Mcshane
Publikováno v:
C28. LET'S TALK NTM.