Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"R.J. Steltenkamp"'
Autor:
R.I. Sedlak, K.A. Kohrman, E.A. Schwoeppe, G.R. Thompson, A.S. Rothenstein, R.J. Steltenkamp, K.A. Booman, J. Dorsky
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 21:727-733
The potential of eugenol and of clove leaf oil, which contains a high concentration of eugenol, to induce delayed skin hypersensitivity or to elicit reactions due to pre-existing skin sensitization in man was evaluated by analysing patch-test data. R
Autor:
K.A. Kohrman, R.I. Sedlak, G.R. Thompson, K.A. Booman, A.S. Rothenstein, J. Dorsky, E.A. Schwoeppe, R.J. Steltenkamp
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 21:735-740
The potential of isoeugenol, an important fragrance and flavour ingredient, to induce delayed contact hypersensitivity or to elicit pre-existing sensitization reactions in man was evaluated by analysing patch-test data from dermatitic and non-dermati
Autor:
G.R. Thompson, T.H.F. Smith, K.A. Booman, T.O. King, A.S. Rothenstein, R.I. Sedlak, R.J. Steltenkamp, J. Dorsky, E.A. Schwoeppe
Publikováno v:
Food and cosmetics toxicology. 18(4)
The potential for citral, a widely used fragrance and flavour material, to elicit human sensitization reactions or induce hypersensitivity was evaluated by analysing patch-test data. The human sensitization test data presented in this report are from
Publikováno v:
Journal of pharmaceutical sciences. 64(12)
Tribromsalan can be quantitatively measured in whole blood and urine by a technique involving extraction with ethyl acetate, treatment with silica gel, separation by TLC, and quantitative measurement by fluorescent spectrophotometry. This method has
Autor:
J. Dorsky, K.A. Booman, A.S. Rothenstein, T.O. King, R.I. Sedlak, G.R. Thompson, T.H.F. Smith, E.A. Schwoeppe, R.J. Steltenkamp
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association. 21(6)
The potential for cinnamic aldehyde, an important fragrance and flavour ingredient, to induce or to elicit delayed contact hypersensitivity reactions in man was evaluated by analysing patch-test data. Results of studies involving a total of 4117 patc
Autor:
K.A. Kohrman, R.J. Steltenkamp, A.S. Rothenstein, G.R. Thompson, K.A. Booman, J. Dorsky, R.I. Sedlak
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association. 21(6)
The potential of benzyl salicylate, an important fragrance and flavour ingredient, to induce hypersensitivity or to elicit reactions to pre-existing hypersensitivity in the general population was evaluated by analysing patch-test data. Results obtain
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.