Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"R.J. Lake"'
Autor:
R.J. Lake, D.M. Campbell, S.C. Hathaway, E. Ashmore, P.J. Cressey, B.J. Horn, S. Pirikahu, J.M. Sherwood, M.G. Baker, P. Shoemack, J. Benschop, J.C. Marshall, A.C. Midwinter, D.A. Wilkinson, N.P. French
Publikováno v:
International Journal of Infectious Diseases, Vol 103, Iss , Pp 268-277 (2021)
Background: Following an initial reduction in human campylobacteriosis in New Zealand after the implementation of poultry food chain-focused interventions during 2006–2008, further decline has been relatively small.We report a year-long study of no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29f463e8ece04d32af8ceb31bd4f4bdd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Reference Module in Food Science ISBN: 9780081005965
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a554cf9b9167db4d8ff7a6b287cfa249
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-822521-9.00172-6
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-822521-9.00172-6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 21:320-325
Adverse health effects from the consumption of trans fatty acids (TFA) have led to efforts to decrease the consumption of these lipids. There is a need for up to date information on TFA levels in foods to support decision-making by regulators on labe
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 117:306-311
The purpose of this survey was to obtain information on the domestic meat and poultry handling practices of New Zealanders in order to support the development of quantitative risk models, as well as providing data to underpin food safety campaigns to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.