Zobrazeno 1 - 10
of 571
pro vyhledávání: '"R.J. Bennett"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R.J. Bennett, K.A. Johnston
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c7b7b27e2d589efd911c58df5a2b45cc
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00150-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00150-1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2000 Annual Conference Proceedings.
Publikováno v:
International Dairy Journal. 75:75-82
Plasmin-induced hydrolysis of casein in milk can lead to many defects including proteolysis, age gelation, and bitterness. The susceptibility of casein to plasmin can be affected by micellar structure and modification of the lysine residues on casein
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.